tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kesäkuun paljastava sny-paketti

Mulla oli ihan paras salainen ystävä!! Ystäväkseni paljastui Olga, http://olganpuuhat.blogspot.fi/. Koko kevään ajan paketit on ollut niin täydellisiä ja ihania että melkein hävettää omat lähetetyt paketit, joihin en ole häähössötyksen ja muuton ohella muka kerinnyt kunnolla panostamaan :/ no, toivottavasti oma salainen ystäväni on ollut kuitenkin myös tyytyväinen paketteihin.


Tässä viimeisessä paketissa oli selkeästi käsitöiden ohella luettu taas ajatuksia! Muutimme siis pari viikkoa sitten, jonka Olga tiesi ja osasi laittaa mukaan aivan mahtavan tervetuloa-kyltin. Mutta ei sitä en ollut kai kertonut, että uusi suihku ja sauna ovat remontissa ja sinne onkin aikanaan ihana mennä uusien sienten, hunajan ja saippuan kera :) 

Lisäksi paketissa oli virkkauslehti ja virkkauslankaa, sekä sukkalankaa ja huiviksi päätyvää ihanan pehmoista lankaa :)

Paria eri suklaata, joita en ollut ennen maistanutkaan, mutta nyt jo olen ;) niin ja se kuvasta puuttuva pähkinärusinasekoitus,joka pelasti aamuni kun napostelin niitä autossa :D

Sitten oli vielä ihana rakkausmuumimuki <3

Kiitos ihanasta ja jännästä keväästä Olgalle :)


3 kommenttia:

  1. Ole hyvä :) Kiva kuulla että olet tykännyt paketeista, niitä oli loppujen lopuksi mukava koota. Olisi mielenkiitoista jossain vaiheessa nähdä mitä kaikkea olet lähettämistäni langoista loihinut.... Oikein hyvää kesää ja ikimuistoista hääjuhlaa sinulle Hanna!

    t. Olga

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin juuri edellispäivänä, että pitää kasata kaikki yhteen mitä olen niistä tehnyt ja kuvata :) joten seuraile blogia :) ja unohdin muuten postata sen ihanan huivin! Otin heti käyttöön vain :D mutta suuri kiitos vielä siitä! Ihanan pehmeää ja ei kutittavaa lankaa!

      Poista