keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Huhtikuun sny-paketti

Päätin lähteä vähän ostoksille tänään kun ei muutakaan hommaa tälle päivälle ollut, ja taas sama harmi kuin viime paketin kanssa! Lähdin yhdeksältä ja posti aukesi vasta kmmeneltä :D no, takaisin tullessa onneksi muistin hakea oikein kauniin muumipaketin postista ;)


Mulla on ihan paras salainen ystävä! :) hän tiesi että kaapistamme alkaa pussiteet olemaan loppu ja lähetti afrikka rooibosteetä. Hän tiesi myös puutteeni, kerroslaskuri, nyt ei tarvitse enää pitää tukkimiehenkirjanpitoa :D kerroslaskuriahan piti tietysti heti alkaa näpyttelemään ja tajuta että se hyppää aina välillä kymmenen yli, pitää siis hiukan ajatella vielä itsekin ;) sny:n lempparipukkot ovat yhdet omista lemppareistani, en oikein osaa päättää kummista pidän enemmän, näistä vai karbonzeista. Mutta symfonien tätä kokoa en vielä omistanutkaan, joten hyvin onnistunut valinta sny:ltä!

Sitten vielä nuo langat! Aivan ihanan keväisen väristä tuo vihreä! Voi kun löytäisi kadonneen käsityöinnostuksen nyt jostain ja saisi edelliset sukat pois puikoilta ja saisi aloittaa tuosta langasta jotain nättiä! Tuosta punaisesta langasta voisi tehdä ihanat kesäsukat, kun ei ole villaista niin voisi sopia paremmin kesään... Tuo vihreä lanka on ainakinihan uusi tuttavuus minullekin, punaisesta en ole varma, siinä on jotain tuttua :D Herkulliset suklaat oli sny osannut myös pakettiin valkata :) 


Suuri kiitos salaiselle ystävälleni! 

1 kommentti: