torstai 19. maaliskuuta 2015

Maaliskuun sny-paketti

Tänään saapui odotettu paketti postiin! Muistin jopa käydä hakemassa asioilta tullessani, olisin jo aamulla halunnut hakea, mutta postimme aukeaa vasta kymmeneltä ja piti lähteä jo ennen sitä asioille. 

Kuvasta ei nyt kännykällä tullut taas ihan täydellinen, mutta näkee tuosta paketin sisällön :) oikein runsas paketti, jossa oli kaikkea ihanaa. Tuo violetti ei ihan lempparivöreihini kuulu, mutta tuo alpakkalanka tuntuu niin ihanalta että se on jo pääni sisällä muotoutunut huiviksi 😃 seiskaveikka ja nalle päätynevät sukiksi, voi olla että tuo nalle pääsee puikoille jo seuraavaksi kun sukkia aloitan. Lankojen lisäksi paketista löytyi lila ja vihreä tabletti/huopaliina, askartelulehti, suklaamunia, rairuohoa, kynttilöitä, servettejä, kortti ja virkattu kirjanmerkki. Hahaa, löysinpä lehden välistä vielä ohjeen alpakkasilkkilangasta tehtyyn huiviin :) 


myös koiria oli muistettu ja molemmat saivat tuollaiset herkkutikut :)


Paljon kaikkea ihanaa! Vaikuttaisi olevan hyvä kevät edessä :) eipä muuta kuin askartelulehteä selailemaan ja miettimään jos saisi jotain aikaseks kevään kunniaks :) suuri kiitos paketista salaiselle ystävälleni!

3 kommenttia:

  1. Ihanan runsas paketti. Kaunis kirjanmerkki.

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva että paketti on löytänyt tiensä perille :) Tuota alpakkasilkkilangan väriä mielessäni vähän veikkailin, että mikä väri siinä oikeastaan onkaan....mutta hyvä jos ei langanväri ihan "ihottumaa" kuvainnollisesti aiheuta;) Ihanat karvakorvat! Onko herännyt toiveita mitä haluaisit seuraavaan pakettiin?

    t. Sny11

    VastaaPoista
  3. Toisaalta on mukava että tulee käyttöön vähän jotain muitakin värejä kuin vain ne samat mitä itse aina ostaa :) seuraavan paketin lemppariteemaan toivon tietysti sinun lemppareitasi, ei ole niin väliä millaisia, kunhan ei keinokuituisia :) teen käsitöitä niin laidasta laitaan :D Olen nyt viime ajat tehnyt yhtä ristipistotyötä, niinkuin blogistakin huomaa niin valmistunutta ei juurikaan ole :D ja nekkin vähät mitä on tullut sukkia tehtyä, eivät ole blogiin päässyt...

    VastaaPoista